O AUTORU

 

 

 

Zdravo. Srećna sam da su vas vaši koraci doveli do mog bloga. Zovem se Milica Fazekaš i po zanimanju sam vaspitač. Pisanje je moj najveći talenat, koji mi je pomogao da napredujem kroz različite životne faze.

Kao dete sam pisala dnevnike i pesme za decu, a kao student sam pomagala svojim kolegama. Napisala sam više od 1000 seminarskih i studentskih radova i na taj način proširila svoje vidike.

Vodim se time da nikad ne prestajemo da učimo i  rastemo, pa tako smatram da je došlo vreme da i moje pisanje naraste. Volim da koračam slobodno, te sam često dolazila u situacije da se suočavam sa velikim promenama. Iz tih promena je nastala ideja o ovom sajtu i želja da motivišem vas, ljude koji žele da naprave važne životne korake.

 

O BLOGU

Smisao ovog sajta je da zajedno dođemo do saznanja da u bilo kom momentu možete usmeriti vaš život da bude baš onakav kakav želite, blio da težite promeni posla, partnera ili nečeg trećeg.

Krenućemo od moje poslednje faze, a to je selidba u drugu državu. Kroz ove tekstove ću vam pokazati kako da promenite svaki segment koji vas čini nezadovoljnim. Kasnije ćemo se dotaći raznih situacija koje nas pozivaju na akciju i ukazuju na to da je svako od nas slobodan da bira.

Volela bih da vas podstaknem da verujete u svoje mogućnosti i da samouvereno pođete ka cilju, svesni da su vaši koraci napravljeni od zvezda.