RADIONICA

 

Pitaš se da li je emigracija tvoj put?
Ne znaš odakle da kreneš?
Tražiš način da odabereš potencijalnu zemlju?
Misliš da te ograničavaju godine, pol ili porodica?
Ne znaš kako da postaviš jasan cilj?
Fale ti veštine istrajnosti i doslednosti?
Muči te usvajanje novog jezika?
Ne umeš samostalno da kreiraš CV?
Želeo bi da ovladaš veštinama neverbalne komunikacije?
Nije ti poznat pojam aktivne potrage za poslom?
Nisi siguran kako da se spremiš za intervju?
Fale ti preporuke?
Pitaš se kako ćeš pronaći stan?
Zanima te koliko je novca uopšte potrebno za emigraciju?
Plaše te promene koje će emigracijom nastupiti?
Pitaš se kako ćeš se adaptirati?
Nisi siguran da li je vredno?

Ako si se pronašao u jednom od navedenih pitanja, onda je radionica ,, Aktivnom potragom do posla” odgovor na tvoje pitanje.

Nakon deset meseci od emigracije u Norvešku, spoznala sam da pored ličnog iskustva koje mi je donela, emigracija za mene ima mnogo veću svrhu. Uvidela sam da svojim ličnim iskustvom i znanjem koje posedujem mogu pomoći tebi, i svakome ko je na prekretnici na kojoj sam i ja bila, tako što ću ti ponuditi znake pored puta, u vidu radionice u kojoj ti dajem sve ono što sam u toku svoje emigracije spoznala.

Radionice će se održati u Beogradu 31. 3. 2019. i Novom Sadu 7. 4. 2019. u trajanju od četiri sata. Na radionici dobijaš sav materijal, gde zajedno prelazimo navedena pitanja i pravimo konkretne planove za emigraciju, ukoliko dođeš do odluke da je emigracija to što tražiš.

Grupe će biti male, radi efektivnog i uspešnog rada – do osmoro ljudi, te je važno da se na vreme prijaviš, kako bi osigurao svoje mesto. Takođe, prilikom prijave mi šalješ svoj profil i informacije o sebi.

Cena radionice je 50 evra, gde rezervaciju vršiš uplatom polovine iznosa -avans u iznosu od 25 evra (protivvrednost dinarska NBS na taj dan) , a da bi prisustvovao radionici neophodno je da ostatak iznosa uplatiš do nedelju dana pred održavanje radionice. Nakon radionice, ubacujem te u svoju fb.grupu u kojoj će biti članovi koji su do sada pohađali radionice, gde te očekuje 24/7 podrška, kako moja, tako i od članova grupe.

Prijavu možeš izvršiti popunjavanjem ove forme, gde ćeš kao predmet navesti prijavu za radionicu, a poruka bi trebala da sadrži odgovore na ova pitanja:

  1. Ime, prezime i struka
  2. Da li već imaš potencijalnu zemlju u koju bi želelo da emigriraš, i ako imaš, koja je zemlja u pitanju. Ukoliko još nisi siguran da li je emigracija prava priča za tebe i dolaziš na radionicu da bi to saznao, onda napiši te informacije.
  3. Opiši svoje ciljeve koje emigracijom želiš da postigneš, npr. da nađeš posao, više novca, bolji život za porodicu i sl.
  4. Možeš napisati neku svoju napomenu, priču ili bilo šta što smatraš da je važno o tebi da znam.

Ove informacije su mi neophodne kako bih na radionici mogla da ti pružim konkretnu pomoć i kontakte. Nakon tvog mejla, poslaću ti račun za uplatu i ukoliko je potrebno, postaviti još neka pitanja.

Radujem se da zajedno stvaramo promene! 🙂

Please enter your email, so we can follow up with you.